Vi udvikler software

Agilitet

Kvalitet

Service

Kundekontakt

Vi vægter en tæt kundekontakt højt i KB Software, da det danner fundamentet for den agile udvikling i alle vores ydelser. Vi er specialister, og netop derfor lytter vi på kundernes behov, sådan vi sikrer at slutproduktet er tilpasset til deres unikke case. Hvis du vil vide mere om vores løsninger i praksis, kan du læse mere om cases her.

Udvikling

Vores udvikling er skræddersyet til den enkelte kundes behov, hvilket sikres med den tætte kundekontakt og en agil proces. Selvom vi prioriterer service og høj kvalitet, så er vores tilgang optimeret og effektiv sådan udviklingensforløbene er effektive fra A-Z.

Vores ydelser

Projekt
Vi løser et konkret projekt for jer, og sørger for hele forløbet fra A-Z. Vi sikrer, at projektet bemandes af de bedste ressourcer til opgaven, og sørger for, at du får leveret den ønskede løsning til tiden. Her lytter vi til jer og snakker løbende om projektet, sådan kvaliteten er i top i overensstemmelse med jeres krav.
Projektstyring + Vedligeholdelse + Drift
Konsulent
Vi løser opgaverne både selvstændigt og i direkte samarbejde med dit team afhængig af opgaven. Arbejdet udføres ud fra jeres krav og planlægning. Fokus er som altid på høj kvalitet og hurtig leverance.
Kvalitet + Samarbejde + Agilitet
Rådgivning
Vi bistår med at revidere og vejlede eksisterende udviklingsprojekter. Vores erfaring med udviklingsprojekter og teknologier kan I bruge til at sparre og vurdere jeres nuværende opsætning.
Viden + Erfaring
Drift
Vi sørger for at monitorere din løsning, så vi proaktivt kan sikre, at der handles, inden eventuelle flaskehalse opstår.
Oppetid + Performance

Vil du i kontakt
med os?

Indtast dine kontaktoplysninger her, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi deler ikke dine oplysninger
med andre